YFMA-850S otomatis nangtung Multi fungsi mesin Laminating FOB NINGBO palabuhan USD

Katerangan pondok:

Sakabeh panel témbok mesin adopts puseur machining pikeun ngolah jero pikeun mastikeun kualitas produk stabil, hirup layanan panjang sarta noise low.Bagian anu réngsé dina hiji waktu ku lathes CNC sarta puseur machining pikeun mastikeun standarisasi produk, integrasi, sarta manajemén hasil ngahijikeun Tatar ditampa jeung neundeun.


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi Utama

Modél YFMA-850S
Laju 10-110M / mnt ( 12000PCS / h)
Max ukuran kertas W850×L1050MM
Ukuran Kertas Min W290×L300MM
beurat kertas 80-500g / ㎡
Dahar luhur palet kertas 1200 mm
Kakuatan 20-25KW / jam
Total Daya 60kw (380V AC3φ 50HZ)
L 8600 × W 1800 × H 2000 mm

Fungsi jeung karakter

Sakabeh panel témbok mesin adopts puseur machining pikeun ngolah jero pikeun mastikeun kualitas produk stabil, hirup layanan panjang sarta noise low.Bagian anu réngsé dina hiji waktu ku lathes CNC sarta puseur machining pikeun mastikeun standarisasi produk, integrasi, sarta manajemén hasil ngahijikeun Tatar ditampa jeung neundeun.

Mesin ieu mangrupikeun alat laminasi nangtung anu calakan kalayan tingkat otomatisasi anu luhur, sareng efisien pisan sareng hemat energi (konsumsi listrik sakitar 15 derajat per jam).mesin boga fungsi lengkep, adopts design humanized, adopts PLC kontrol terpusat, sarta otomatis ngadeteksi faults Jeung otomatis nyieun perlakuan saluyu, sistem drying adopts sistem sirkulasi hawa panas, digabungkeun jeung hiji aktip nurutan-up drying sarta alat pemanasan, nu ngaronjatkeun efisiensi drying of akselerasi jeung deceleration, sarta greatly ngaronjatkeun kinerja kontrol sakabeh mesin.Kalayan antarbeungeut manusa-mesin, operasina langkung cerdas sareng manusiawi.Ieu diwangun ku-speed tinggi feeder kertas, bubuk remover, lamination jeung alat palapis, produk rengse megatkeun jeung mesin pangiriman kertas.

Drive utama sakabeh mesin adopts sinkron sabuk drive, nu ngajadikeun drive stabil sarta tepat, sarta dina waktos anu sareng ensures akurasi, sarta greatly ngaronjatkeun stabilitas jeung layanan hirup mesin.(mimiti diadopsi diantara peers)

Sakabeh mesin boga méteran énergi listrik pikeun ngawas tegangan, arus jeung kakuatan sacara real waktu, sarta boga konsumsi kakuatan sarta statistik kaluaran unggal shift.

Parentah Konfigurasi

1.-speed tinggi kertas feeder
- jangkungna kertas maksimum: 1100mm;
- Dilengkepan mékanisme posisi longitudinal sareng gurat;
- Ngadopsi téknologi servo, kontrol PLC sareng sistem interaksi manusa-komputer kontrol terpusat;
- Posisi kertas dikawasa dina ± 2mm;
- pompa vakum bébas minyak;
Mékanisme deteksi tumpukan kertas, mékanisme deteksi kakurangan kertas sareng séri mékanisme deteksi sensing anu sanés.

2. Laminating host
-Sakabeh mesin adopts-precision tinggi sabuk sinkron jeung sababaraha ranté diimpor pikeun transmisi;
-380mm roller pemanasan komposit, cocog sistem pemanasan kakuatan variabel éléktromagnétik;
-320mm diimpor roller tekanan silicone, kalawan suhu alus sarta lalawanan tekanan jeung kinerja non-iteuk;
-800mm drying roller panas badag, coated kalawan industri non-iteuk bahan Teflon;
Sistim drying -The adopts sistem sirkulasi hawa panas, digabungkeun jeung hiji drying nurutan-up aktip tur alat pemanasan;

3. Sistim slitting
- Ngadopsi téhnologi motong nurutan-up aktip pikeun slitting;
- Hadir kalawan cutout péso disc
- Ngagunakeun sistem kontrol terpusat tina sakabeh mesin pikeun ngahontal pegatna pneumatic tepat

4. Otomatis mesin nyokot-up
-Sistem nyeuseup sareng panyangga bantu;
- Dimuat ku alat tekanan gelombang, loyog jeung kertas pneumatic otomatis flapping;
- Loading alat nampik otomatis;
- Cocogkeun sistem deteksi jam kertas pikeun ngawujudkeun deceleration calakan;
-(Opsional) Servo dewan calakan ngarobah tanpa perawatan manual.+

Daptar konfigurasi listrik

1.Low tegangan circuit breaker: Perancis Schneider
2.2.relay panengah: Perancis Schneider
3. Programmable controller: Téhnologi Inovance
4. Inverter: Téhnologi Inovance
5. encoder usaha Rotary: Jérman gering
6. Ngalihkeun catu daya: Taiwan Mingwei
7. AC contactor: Perancis Schneider
8. Tombol: Perancis Schneider
9. Layar rampa: FLEXEM
10. komponén pneumatic: AirTAC Taiwan
11. switch photoelectric: Panasonic Jepang
12. Motor: Cina Dedong Transmisi

Poto Konfigurasi Center

High Speed ​​Sistim Paper Dahar Otomatis

High Precision Lays

yfma (2)

yfma (3)

yfma (1)

yfma (4)

Unit beberesih kakuatan

yfma (5)

Sistem pemanasan éléktromagnétik sareng sistem kontrol suhu infra red

yfma (6)

Laminasi sareng mékanisme palapis

yfma (7)

Mékanisme péso ngalayang disc

yfma (9)

Slitting jeung mékanisme tekanan gelombang

yfma (8)

Sistem ngumpulkeun

yfma (10)

Sistim transmisi Feida

yfma (11)

Pisau Ranté (Opsional)

Sarat séjénna

(1) Waktos Pangiriman: 30-45 dinten saatos nampi pamayaran sateuacanna
(2) Loading Port & Tujuan: Ti NINGBO, CHINA Pikeun port Anjeun
(3) Sarat Pembayaran: 30% T / T deposit, 70% kasaimbangan T / T pamayaran saméméh kiriman
(4) Kutipan waktos Sah: 30 dinten
(5) Garansi: Sataun garansi gratis.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami